Geplaatst op

Wat betekent de naam Reikilicorne?

constelaltie eenhoorn

Ik heb ervoor gekozen om de praktijk Reikilicorne te noemen omdat ik in mijn jeugd een anime gezien had die the last unicorn heette. Licorne is Portugees voor eenhoorn. Reikilicorne betekent dus Reiki Eenhoorn.

Deze animatie is mij altijd bijgebleven. In de kern ging het verhaal volgt: Een eenhoorn in gevangenschap vergeet wie hij is en verliest uiteindelijk zijn hoorn, waardoor hij in een gewoon paard verandert. De hoorn staat voor het zelf en de spirituele krachten van de eenhoorn.

Het stelt me voor vragen. Wat betekent dit op menselijk niveau? Kunnen we onszelf kwijtraken?  Wat gebeurt er wanneer we onszelf kwijtraken? En wat gebeurt er wanneer we ons teveel wegcijferen voor familie, vrienden, en de maatschappij?

Er wordt wel eens gezegd dat een mens uit drie persoonlijkheden bestaat:

  • Zoals hij zichzelf ziet
  • Zoals anderen hem zien
  • Zoals hij werkelijk is.

Maar wie ben je werkelijk? We leren onszelf pas echt kennen als we voor moeilijke keuzes worden gesteld. Daarom heeft het sterrenbeeld eenhoorn ook een plekje op mijn site heeft gekregen.

constelaltie eenhoorn

 

Op deze site vindt u verder veel informatie over de praktijk, wie ik ben, en wat ik doe. Ook kunt u de webshop op deze site vinden. Hier verkoop ik gezonde artikelen, zoals etherische oliën en voedingssupplementen.

Wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact opnemen via info@nullreikilicorne.nl of het contactformulier.

Deel deze pagina:
x logo
pinterest logo
linkedin logo