Usui Shiki Ryoho/Reiki Alliance

De Reiki alliance is in 1983 opgericht door de volgende 16 masters die door Hawayo Takata waren ingewijd:

Barbara Brown
Barbara West
Bethal Phaigh
Bunny Sjogren
Carrell Farmer
George Araki
Helen Borth
Helen Haberly
Marta Getty
Paul Mitchell
Phyllis Furumoto
Rick Bockner
Shinobu Saito
Ursula Baylow
Virigina Samdahl
Wanja Twan

De Reiki Alliance is een internationale gemeenschap van Reikimasters die toegewijd zijn aan de beoefening van de Usui Shiki Ryoho, het Usui Systeem van Natuurlijke Heling.

De Reiki Alliance heeft als doel de leraren van de Usui-systeem van natuurlijke genezing te ondersteunen, naar de richtlijnen van Dr. Usui te werken, en ons te leren ons in te spannen om naar zijn regels te leven. Men kan regelmatig aan bijscholing en meestercongressen deelnemen ten einde de persoonlijke en spirituele groei te verdiepen. Om de ethische principes van het Usui-systeem van Reiki op een verantwoordelijke en harmonieuze manier toe te passen, geven wij onze innerlijke kennis door op de eerste- en tweedegraadsseminars en in de meesteropleidingen. De Reiki Alliance heeft geen winstoogmerk en financiert de eigen organisatie en haar andere werk dankzij bijdragen van leden en donateurs. De Reiki Alliance ondersteunt projecten over de hele wereld, onder andere in India, Portugal, Roemenië, Polen, Rusland en Zuid-Afrika, die tot doel hebben mensen met de geneeskracht van Reiki te dienen.

Usui Shiki Ryoho

Is een specifieke vorm van reiki die 4 aspecten en negen elementen bevat.Initiaties gegeven door masters in the First Degree Class verbinden de student levenslang met de reiki energie. Het oefenen/ervaring opdoen door  de student gebeurt door zelfbehandeling, behandelingen ontvangen van andere reiki studenten en het behandelen van anderen.

In 1993 werd The Office of Grandmaster opgericht door Phyllis Lei Phyllis Lei Furumoto en Paul David Mitchell.

Het doel van The Office of Grandmaster is om de aandachtspunt/centerpunt voor beoefening te zijn, waarbij ervoor wordt gezorgd dat de integriteit en het potentieel van deze eenvoudige beoefening van Reiki behouden blijven en van vitaal belang blijven in het heden en voor toekomstige generaties. De “OGM”biedt duidelijke leer en begeleiding voor het begrijpen van de vorm van het systeem en de universele filosofische basis.

Phyllis Lei Furumoto de eerste Grandmaster van 1983 t/m 15 maart 2019. Twee weken voor haar heengaan heeft ze Johannes Reindl tot haar opvolger benoemd. Johannes Reindl woont in Oostenrijk, is in 1995 ingewijd in de 1e Reiki Graad. Hij ontmoette Phyllis in 2001 in Duitsland,uiteindelijk werd hij haar student en is in 2017 door Phyllis tot master ingewijd.

 

johannes reindl reiki grandmaster
Johannes Reindl Grandmaster
Deel deze pagina:
twitter logo
pinterest logo
linkedin logo