Tijm 10 mL

Printen
'Je bent sterker dan je denkt.'
Wilde tijm van Volatile heeft een frisse, kruidachtige medicinale geur, welk een gunstig effect heeft op immuunsysteem, spieren en botten
Tijm 100% natuurlijke olie van Volatile, goed bij aromaterapie of ontstekingenDeze essentiéle olie geeft kracht, werkt goed bij o.a. ontstekingen
Met levering PostNL - Pakketpost voor 0,00 €
Verkoopprijs: 19,29 €
Korting
Totaal BTW:3,35 €
Standaard prijs:
Tijm 100% natuurlijke olie van Volatile, goed bij aromaterapie of ontstekingen
Beschrijving

EIGENSCHAPPEN EN ANDERE TOEPASSINGEN:
Anti bacterieel, schimmelwerend, anti – microbieel, antioxidant, antiviraal en antiseptisch. Tijm is een algemeen versterkend middel voor maag en zenuwen. Kan ook helpen bij  reuma en infecties van de luchtwegen. Wilde tijm van Volatile is een 100% natuurlijke essentiele olié, geen chemische toevoegingen, proefdier vrij!

ALGEMENE TOEPASSINGSMETHODEN:
Voor de huid, verdun 1:4 met een basisolie, voor kinderen en mensen met gevoelige huid een zwaarder verdunnen. Breng direct aan op de aangedane plaats of op reflexpunten. Men kan de olie ook verstuiven of inhaleren.

AROMA THERAPEUTISCH:

In de aroma therapie wordt tijm vaak gebruikt om , bij concentratie problemen, depressies, tijm is verkwikkend en stimuleert de energie.

Tijm is door de FDA goedgekeurd als voedingssupplement. Inwendig: breng 1 á 2 druppels onder tong of neem in de vorm van capsules. Men kan het ook gebruiken om eten op smaak te brengen. Inwendig gebruikt niet geschikt voor kinderen onder 6 jaar, voor zwangeren of vrouwen die borstvoeding geven.

 

CONTRA-INDICATIES:

Bij overdosering kan er een toxische reactie optreden, niet gebruiken bij overmatig werking schildklier of bij hoge bloeddruk.

DIT PRODUCT IS GEEN GENEESMIDDEL, MAAR EEN VOEDINGSSUPPLEMENT OF ZELFZORGMIDDELEN GEEN VERVANGER VOOR MEDISCHE ADVIES!

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.